Online muziekles

Maakt zingen, piano of gitaar spelen iets in jou los? Droom je er van om mensen met je muziek te inspireren? Om ze vanuit het diepste van je ziel te raken? Wil je graag muziekles, maar kom je niet graag je huis uit? Of wil je kunnen oefenen op ieder willekeurig moment? Dan is online muziekles zeker iets voor jou! De mogelijkheid om lessen van hoge kwaliteit meerdere keren terug te kijken, pauzeren en terug te spoelen wanneer jij dat wilt en zelfs tot diep in de nacht op je kamer te werken aan je vaardigheden. Met de juiste docent aan je zij.

Waarom een videocursus?

Het voordeel van online muzieklessen is dat je nooit iets hoeft te missen. Je herhaalt simpelweg een gedeelte van de video waar je even niet aan het opletten was. Geen last van gênante momenten. Vragen kunnen altijd online gesteld geworden en je hebt de ruimte om lekker te experimenteren in je eigen comfort zone. Lessen zijn er tegenwoordig ook in het Nederlands en bevatten oefeningen en ondersteunende documenten om je ontwikkeling te optimaliseren. Geniet van het gemak van een les bekijken op alle mogelijke apparaten. Op alle mogelijke momenten en in alle mogelijke situaties.

Belang van een mentor

Het hebben van een mentor is een groot voordeel voor je ontwikkeling. Met de juiste mentor leer je dubbel zoveel dan wanneer je de focus legt op zelf studie. De mogelijkheid om een mentor te observeren in zijn doen en laten geeft kracht aan je spiegel neuronen. Door te observeren en vervolgens zelf te doen versterk je de leerprocessen in je brein en kom je uiteindelijk tot de beste leer momenten. Kom er achter hoe mooi het is om goed piano te spelen, uitstekend te zingen of gitaar te spelen als een pro. Ervaar het gemak van een online mentorschap.

Vertrouw op het proces

Oefening baart kunst. Leer binnen een aantal weken de juiste basis voor je vaardigheden en blijf ze herhalen. Daag jezelf ieder keer weer uit met een moeilijkere online les. Met een les die je nog niet perfect beheerst. Of neem naast gitaarles ook eens wat zanglessen. Verleg je grens en groei stapsgewijs uit van online student naar een echte specialist. Ergens goed in worden kost tijd. Besef dit en omarm het proces. Beleef de intense ervaring van online muzieklessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *