Muziek: 10 Tips voor het Uitbreiden van Je iTunes-Bibliotheek

Een goede muziekbibliotheek is essentieel voor elke liefhebber van muziek. Een groot deel van de tijd die je aan het besteden bent, wordt uitgevonden met het luisteren naar je favoriete nummers. Het neemt ook een grote plaats in in je leven en brengt je tot rust wanneer dat nodig is. Echter, hoe krijg je een uitgebreide muziekbibliotheek samen? Hieronder vind je 10 tips om jouw iTunes-bibliotheek uit te breiden en te verbeteren.

Probeer nieuwe muziek door middel van de Shazam-dienst.
## Probeer nieuwe muziek door middel van de Shazam-dienst. Zoals het woord zegt, Shazam is een dienst voor het identificeren van nummers en hun artiesten. Het opnemen van een nummer of het afspelen van een nummer op de achtergrond en vervolgens het tonen van de artiest en het nummer op het scherm verandert allemaal wanneer je de Shazam-dienst gebruikt. Dit kan nuttig zijn als je echt nieuwe nummers wilt horen en ze niet in je iTunes-bibliotheek hebt.

Start een Weekly Music Clean-up Routine.
Het is belangrijk om een geregelde routine voor je muziekbibliotheek te hebben. Wanneer je dat doet, heb je geen selectie van nummers bewezen om te verwijderen uit je muziekbibliotheek en kan het een stuk eenvoudiger zijn om je favoriete nummers te vinden. Schrap je muziekbibliotheek een keer per week en leid je een aantal nieuwe nummers toe. Begin met de groepen die je al hebt en zorg ervoor dat je een aantal nieuwe liedjes toevoegt die je leuk vindt.

Maak gebruik van SoundCloud om nieuwe muziek te vinden.
Als je een groot fan bent van muziek die een beetje aan de grens ligt, dan moet je SoundCloud gebruiken. Op dit moment is het internet een grote plek voor de muziek van de grens en de muziek van onbekenden. Als een beginner, moet je SoundCloud gebruiken om nieuwe nummers te ontdekken die je leuk vindt. Vervolgens kun je deze toevoegen aan je muziekbibliotheek en ze opnieuw luisteren wanneer je daar zin in hebt.

Gebruik YouTube om uitgebreidere nummers te vinden.
Het is misschien een beetje een vreemde tip, maar als je op zoek bent naar een specifiek nummer, kom dan eerst naar YouTube en zoek daar naar het. Dit komt omdat het altijd uitgebreider zal zijn dan de officiële video op de officiële muziek-video-website. Daardoor zul je veel meer beeldmateriaal van deze beeldvertoning vinden, inclusief het nummer dat je zoekt.

Ontvang gratis liedjes met Audible en TuneIn Radio.
Audible is een aanbieder van audioboeken die gratis aanmelding bieden om hun eigen versie af te spelen. Als je een groot fan bent van audioboeken, dan moet je dit gebruiken om nieuwe audioboeken te ontdekken. Zoals bijvoorbeeld je favoriete boeken of nieuwe boeken die je nog niet hebt. Als je echt geen audioboek wilt, kan je ook een radio-achtige dienst beluisteren op TuneIn Radio. Daarmee heb je een enorme opslag van radio-stations die je kunt beluisteren.

Ga op zoek naar bepaalde artiesten die je leuk vindt.
Zoek naar bepaalde artiesten die je leuk vindt in de muziekbibliotheek van iTunes. Dit kan handig zijn wanneer je op zoek bent naar bepaalde artiesten die je niet kunt vinden in iTunes. Uiteraard bestaat de kans dat ze er zijn, maar om er zeker van te zijn dat je ze vindt, moet je zoeken naar bepaalde artiesten.

Download Spotify en beluister je favoriete nummers opnieuw.
Met Spotify heb je toegang tot een heleboel muziek die niet beschikbaar is op iTunes. Als je Spotify gebruikt, download je eigen favoriete nummers opnieuw. Nadat je ze hebt gedownload, kun je ze weer opnieuw beluisteren.

Download een specifieke song bij iTunes om het vrij te spelen in de Apple Music-dienst.
Als je een song in je muziekbibliotheek hebt en je wilt hem vrij spelen op Apple Music, download hem dan bij iTunes. Als je hem bij iTunes download, zullen ze geld voor de song in rekening brengen of een vervaldatum hebben voor de song. Als je hem toevoegt aan Apple Music, kun je hem vrij spelen zonder een vervaldatum.

Helaas, maar sommige liedjes worden nooit beschikbaar op iTunes staan. Daarom…
Zoek naar Bekende Nederlandse artiesten die geenszins op iTunes staan. Uitbouwen van een klein aantal liedjes dat je ontzettend graag hoort via Shazaam of SoundCloud kan veel helpen! Muziek is een belangrijk onderdeel van elke mens die de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *