Bruiloft DJ huren

Entertainment op je bruiloft

Dat er bij trouwen heel veel dingen komen kijken dan alleen ”ja” zeggen is maar een understatement. Naast de dingen waar je al snel aan denkt is er ook iets wat iedereen al snel vergeet. Dat is namelijk het vermaak van de gasten, voor een onvergetelijke dag is entertainment ook heel belangrijk.

Entertainment tijdens de ceremonie

Iets wat altijd leuk blijft is om tijdens de ceremonie allebei een eigen geschreven gedichten voor te lezen, lekker wat humor erin en iedereen zal hiervan genieten. Wat ook een leuk is, is om een originele trouwambtenaar te vragen of om je moeder, zus of vriendin voor een dag buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand te laten zijn!

Entertainment voor de hele trouwdag

Wat het altijd heel goed doet is fotografie met interactie. Kies voor een fotograaf met een grote doses humor en je zorgt ervoor dat er geweldige kiekjes over blijven. Daarnaast is het ook heel origineel om een casino in te huren voor je bruiloft, ideaal voor een thema feest. Spelletjes is ook iets dat nooit oud wordt, kies wat leuke persoonlijke, grappige spelletjes en je geeft gelijk een onvergetelijke sfeer aan je grote dag. Naast de hier voorgaande opties doen bruiloft dj’s, cabaretiers of bijvoorbeeld een mister Bean look a like het ook heel goed! Wil je iets creatiefs? Nodig dan iemand uit die karikatuurtekeningen van jou en je bruiloftsgasten maakt, dat worden hele leuke aandenkens!

Hier geven sommige bruiloftsgasten niks om

Naast de bovenstaande leuke ideeën zijn er ook een paar dingen waar sommige bruiloftsgasten niks om geven. Dit zijn onder andere de sportieve outdoor spelletjes. Tenzij dat iedereen die op je bruiloft komt sportief is aangelegd valt sportieve spelletjes niet bij iedereen in de smaak. Daarnaast vallen bruiloft-quizjes ook niet zo goed in de smaak. Het kan namelijk zo zijn dat niet iedereen even gemotiveerd is om hieraan mee te doen en dit kan een teleurstelling veroorzaken, dat is natuurlijk iets wat je totaal niet wilt. Tenslotte is er nog het gastenboek, iets wat heel leuk is voor de bruid en bruidegom maar niet echt origineel meer, denk daarom aan originele opties zoals bijvoorbeeld en photobooth, of een groot canvasdoek waarop iedereen met een mooi gekleurde stift iets kan schrijven. Is dat niet wat je wilt moet je het natuurlijk gewoon bij een gastenboek maken, want wat maakt jou het uit, het is tenslotte jullie grote dag!

Geplaatst in DJ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *